De organisatie

Compact Real Estate Services is een autoriteit op het gebied van vastgoedbeheer. Wij hebben een duidelijke visie op het beheren van vastgoed, waarbij centraal staat dat de huurder van een object zich altijd prettig moet voelen in het gehuurde. Dit garandeert stabiele huurstromen en minder verloop.

Gedragscode vastgoed Management Nederland
Compact Real Estate Services is lid is van Vastgoed Management Nederland en conformeert zich aan de door die organisatie vastgestelde strenge gedragscode. Dit houdt onder andere in dat de bestuurder gescreend is voordat Compact Real Estate Services is toegelaten tot de VGM NL. Ook de medewerkers van Compact Real Estate Services handelen in de lijn van de gedragscode.

ISO 9001:2015 CERTIFICATIE
Compact Real Estate Services is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat processen nog gedetailleerder zijn vastgelegd en er volgens deze ISO normering gewerkt wordt.

Samenwerken met Compact Real Estate Services garandeert vermogende particuliere beleggers, pensioenfondsen, institutionele beleggers en particuliere vastgoedfondsen dat hun vastgoed optimaal, tegen concurrerende prijzen wordt onderhouden en dat de kosten real time inzichtelijk zijn en er kwartaalrapportages worden gemaakt waarop gestuurd kan worden. Het uiteindelijke doel is dat de klanten van de klant (de huurders) tevreden zijn en blijven en daardoor een continue huurstroom aanwezig blijft.

 

 

Comments are closed.